Straling

Life-Maxx

Veilig & stralingsvrij bellen

• Beschermt tegen schadelijke elektromagnetische straling van mobiele- en DECT telefoons, tablets, laptops en computers.

‘Met de regelmaat van de klok verschijnen meer en meer alarmerende berichten over straling en mobiel bellen. Uit divers onderzoek is gebleken dat straling (helaas onzichtbaar en niet te ruiken) schadelijker voor u is dan roken. Er zijn reeds vele mensen die lijden
aan “Mobiliasis”. Life-maxx is een revolutionaire uitvinding waarmee de elektromagnetische golven die uitgezonden worden door de telefoon, geneutraliseerd worden, ook bij 5G frequenties.
Talloze onderzoeken, uitgevoerd in erkende, onafhankelijke laboratoria, hebben kunnen aantonen dat Life-maxx een biologische bescherming biedt door middel van een elektromagnetische compensatie.

Hoe werkt Life-maxx?

De Life-maxx technologie is een driedimensionale meerfaseverschuiver die alle golven compenseert door een veelheid aan tegengolven te creëren om de faseverschuiving op verschillende niveaus te versterken en zo de vervuilende golven te neutraliseren.
Deze techniek, in de natuurkunde Multi-phase driedimensionale faseverschuiving genoemd, wordt geïmplementeerd met behulp vanverschillende modules die zijn samengesteld uit micro-antennes die in serie zijn geschakeld en die in staat zijn om alle frequenties
van vervuilende golven op te vangen. Dankzij deze dunne antennemodules verzet de Life-maxx technologie zich voortdurend tegen golven die identiek zijn aan de golven die worden geproduceerd door de vervuilende apparaten, ook tegen 5 G frequenties.
Het volstaat om Life-maxx achteraan op uw mobiele telefoon te plakken. Deze technologie beïnvloedt de werking van uw telefoon niet.
Ervaring bij gebruikers leert dat symptomen als duizeligheid, brandend/drukkend gevoel in het hoofd, slapeloosheid en andere klachten verminderen of zelfs geheel verdwijnen.
Dus, indien u zichzelf en uw familie wilt beschermen tegen de straling van mobiele en DECT telefoons, dan is Life-maxx het antwoord!
Life-maxx is ook geschikt voor uw laptop, tablet en computer.

Wat maakt Life-maxx van Nataos uniek?

• Life-maxx is ontworpen met de nieuwste technologieën en vormt een effectieve barrière tegen schadelijke elektromagnetische straling van mobiele en DECT telefoons, tablets, laptops en computers.
• De Life-maxx is klein, onopvallend en past altijd, zelfs onder een hoesje, maar biedt toch krachtige bescherming, ook tegen 5G frequenties.

Inhoud verpakking:

De Life-maxx wordt aangeboden in een kartonnen verpakking met één kleine ronde anti-stralingssticker (Ø 25mm).

Aanbevolen gebruik:

Het volstaat om Life-maxx achteraan op uw apparaat te plakken.

 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :