Nataos Key Nutrition

Chlorella Pure

De gezonde kracht van algen

Chlorella Pure is een voedingssupplement op basis van een eencellige groenalg, die rijk is aan vitamine B12. Chlorella Pure van NATAOS wordt geproduceerd volgens een gepatenteerd, natuurlijk en gesloten systeem dat een zeer zuivere vorm van Chlorella garandeert. Deze groenalg, Chlorella Vulgaris Beijerinck bevoorraadt ons lichaam met vele relevante voedingsstoffen. Dat helpt de natuurlijk weerstand van het lichaam te versterken .

De naam Chlorella is een samenstelling van het Griekse woord chloros, dat ‘groen’ betekent en het Latijnse achtervoegsel (suffi x) ella wat ‘klein’ betekent. Het hoge gehalte aan chlorofyl (bladgroen) geeft de algen hun karakteristieke groene kleur. Door het hoge gehalte aan chlorofyl ondersteunt Nataos Chlorella Pure de vorming van natuurlijke eiwitten die van belang zijn voor het immuunsysteem2. Deze werken op hun beurt weer samen met andere belangrijke cellen van ons afweersysteem zodat een natuurlijke verdediging ontstaat.

Waarom kiezen voor Chlorella pure van Nataos?

• Geproduceerd volgens een gepatenteerd, natuurlijk en gesloten systeem dat een zeer zuivere vorm van Chlorella garandeert.

• Ondersteunt de innerlijke reiniging1 wat het lichaam helpt bij het behoud van een goede gezondheid.
• Chlorella helpt ook de spijsvertering en draagt daarmee bij aan een goede darmfunctie1.
• Is rijk aan vitamine B12. Vitamine B12 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en speelt daarnaast een rol bij celvernieuwing.

Aanbevolen gebruik:
Neem 6 tabletten 2 maal daags.

Inhoud:
Chlorella Pure van Nataos wordt aangeboden in een verpakking met 240 tabletten van 250 mg Chlorella (Chlorella Vulgaris Beijerinck).

Samenstelling:
________________________________________________________________

Ingrediënten per tablet:
Chlorella (Chlorella Vulgaris Beijerinck) 250 mg.
Dit product bevat 100% pure Chlorella zonder toevoeging van andere vul- of bindmiddelen.
_________________________________________________________________________
VOEDINGSWAARDE Per 100 G Per 12 tabletten
Energie 389 Kcal/1635 kJ 11,67 Kcal/ 49,05 kJ
Vetten 9,4 g 0,282 g
Waarvan verzadigde vetten 2,1 g 0,063 g
Koolhydraten 22,5 g 0,675 g
Waarvan Suikers 1,9 g 0,057 g
Eiwitten 48,4 g 1,452 g
Zout 0 g 0 g
Vitamine B12 100 μg 3μg*
* ( 120% Referentie-innames)
_________________________________________________________________________
1 EFSA ID 2415 / 2 EFSA ID 1888
 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :